Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020

Bidra til Pride House-programmet

Kom med ditt bidrag eller innspill og bli med på forme Norges viktigste arena for skeiv politikk og kultur.

Siden 2011 har Oslo Pride og FRI Oslo og Akershus stelt til Pride House sammen med utallige små og store organisasjoner og stemmer i Norge og Norden. Dette fortsetter vi naturligvis med i 2019. Derfor ønsker vi nå deg og din organisasjon velkommen til å bidra til programmet eller foreslå ulike konsepter for skeive debatter og annet.

Pride House arrangeres 15. – 21. juni i 2019.

28. juni 2019 er det 50 år siden Stonewall-opprøret i New York startet. Opprøret ble året etter markert med verdens første Pride parade. Dette er starten på den moderne skeive rettighetskampen.

Tema for årets Oslo Pride er derfor historie. Vi ønsker å se tilbake på historien til den skeive bevegelsen. Vi ønsker å belyse den skeive rettighetskampen, om alt vi har vunnet, våre nederlag, alle vi har mistet, og alt som har formet oss. Vi skal vise frem historien til de som har kjempet før oss og heve hodet stolt for alle de rettigheter som er kjempet frem, samt vise at disse må forsvares og utvides.

Etter årets Oslo Pride ønsker vi at alle skal sitte igjen med mer kunnskap om den skeive rettighetskampen og en styrket forståelse for at den er noe alle i samfunnet må ta ansvar for. Hvordan ønsker du å vise frem vår skeive historie?

Benytt interesseskjema for å melde inn ditt bidrag.

PS! Frist for å melde interesse eller komme med innspill er onsdag 20. mars 2019.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på e-post: [email protected]

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Pride-House-gruppen