Oslo Pride Logo
14. juni – 23. juni 2019

Om Oss

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er.

Hele festivalen planlegges og driftes av frivillige, med rundt 80 helårsfrivillige og 300 frivillige under selve festivalen. Festivalen eies og arrangeres av FRI Oslo og Akershus, og er for alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet.

I fjor hadde festivalen samlet rundt 77000 besøkende i Pride Park, på debattarenaen Pride House og på kunstutstillingen Pride Art. Pride Paraden hadde rekordoppslutning med nesten 40000 deltagende og rundt 200000 tilskuere.

Delta, engasjer deg og bli med på feiringen. Oslo Pride ønsker alle velkommen, skeive som streite. Venner, familie og støttespillere.

FRI Oslo og Akershus:
Oslo Pride arrangeres av hundrevis av frivillige i FRI Oslo og Akershus. FRI OA driver også en rekke aktivitetsgrupper og jobber hver dag hele året for deg og dine rettigheter.

– Oslo Pride og jobben som frivilligheten gjør er viktigere enn noen gang. Sammen skaper vi trygge møteplasser og et rom hvor alle kan være seg selv i ti dager i hovedstaden, sier leder av FRI Oslo og Akershus – arrangøren bak Oslo Pride, Brita Brekke.

Skeives rettigheter og kjønns- og seksualitetsmangfold kommer ikke av seg selv. Engasjer deg, delta og les mer om FRI Oslo og Akershus her.