fredag 22. juni 2018

17:00 – 19:00

Kjær Leik / Secret Love på Historisk Museum

Vi er stolte over å ønske velkommen til utstillingen «Kjær leik / Secret Love» fredag 22. juni kl. 17.00!

Oslos ordfører Marianne Borgen vil foreta den offisielle åpningen av utstillingen.

På åpningen vil du oppleve pompøse kjærlighetsarier fra Opera til Folket og DJ Bright Eye aka Fethawit Hakin spinner plater. Den canadiske ambassadøren Artur Wilczynski holder et diplomatisk innlegg, ­og Nordic Black Theatre & Cafeteatret flytter baren sin til åpningsfesten på museet 🙂

Utstillingen ”Kjær leik / Secret Love” er en hyllest til den skeive kjærligheten – til mangfoldet – til leken – kontrastene og sårbarheten. Kjær leik kan være en opplevelse av lykke sammen med sin elskede. En setning. Et blikk. Et kjærtegn.

Opp gjennom historien har skeiv kjærlighet manifestert seg på ulike måter. Kunsten kan fungere som et speilbilde av den mangefasetterte kjærligheten. I ”Kjær leik / Secret Love” bretter samtidskunstnere fra Kina og Norden ut sine liv, historier, drømmer og lyster.

Vi er så heldige som får vise flere verk fra utstillingen ”Secret Love” med kinesiske samtidskunstnere, utlånt fra Världkulturmuseerna i Stockholm. ”Secret Love” viser kraften og endringene i det kinesiske samfunnet og betydningen den har for LBHTI-personer.

Detaljer

Arrangør: Kunstplass og Historisk Museum

Sted: Historisk Museum

Klokkeslett: 17:00 - 19:00

Pris: Gratis

Utstillingen er gratis under hele Pride fra 22.–30. juni fra kl. 10–17 hver dag (stengt mandager)

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: nei

Meld deg på facebook eventet her