fredag 29. juni 2018

20:00 – 23:00

Pride art: Avslutningsfest: Storslått feiring av Pride Art med konserter, performance og åpen bar.

Gå ikke glipp av kveldens varierte program under Avslutningsfesten for Oslo Prides offisielle utstilling «SHAMELESS». Det blir underholdning og åpen bar hele kvelden.  Enten du vil få med deg alt, eller bare deler av kveldens program. Her blir det noe for enhver smak.

«SHAMELESS» er historiens største skeive utstilling, med 500 unike kunstverk av 100 skeive kunstnere med bakgrunn fra 20 ulike nasjoner. Det er en salgsutstilling.

Program

20:00–20:15: Kiné Kaborg synger

Kiné Kaborg er en norsk låtskriver, vokalist, gitarist og kunstner. Hun er kjent for en akustisk lyd med røtter i norsk folkemusikk – og med en moderne tvist. Dette er en artist som leverer morsomme, alvorlige og vakre viser rett fra hjertet. I år er det dessuten ti år siden hun stilte ut kunst for første gang sammen med Pride Art.

20:15–21:30: Konsert med Synne Sanden

Synne Sanden er en utforskende popartist som skriver låter om skambelagte temaer på en personlig og egenartet måte. Hennes kommende soloalbum IMITATION handler om å ville være en annen, og beskriver selvforakt, mindreverdighetsfølelser og misunnelse. På Pride Art-festen kommer hun solo – alene med stemmen sin og orgelet sitt – for å spille låter fra sitt kommende album. Det blir nakent, sterkt og rått.

21:45–22:00: Konsert med Murmur

Murmur har det siste året laget synthbasert musikk fra soverommet i Gamlebyen. Med en intuitiv tilnærming skriver, produserer og spiller Murmur inn låter og videoer i et melankolsk synthpop-univers. Murmur har gjort Oslo-gigs med videoprojeksjoner ved skeive kulturarrangementer og på ulike kunstinstitusjoner i vår, og debuterte nylig med sin første singel «Lune» fra den kommende EPen.

22:00–22:10: Performance: «[email protected]” 

«[email protected]» er et samarbeid mellom kunstneren Mona Haugland og komponist Arnt Håkon Ånesen. De serverer live-fremført musikk, video og performance. Deler av musikkverket fremføres som konsert med film og bevegelse, mens resten spilles av på headset med filmen på skjerm under hele utstillingen.

22:15–22:30: Dragshow

23:00: Dørene stenger

Detaljer

Arrangør: Pride Art / Skeive kunstnere

Sted: Youngstorget

Klokkeslett: 20:00 - 23:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: ja

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her