fredag 22. juni 2018

17:00 – 03:30

BLIKKs prideåpningsfest

Fredag 22. juni går startskuddet for årets Oslo Pride. BLIKK sparker i gang festivalen sammen med Oslo Pride og Elsker med åpningsfest. Med på laget er også klubbkonseptene DRAMAqueen og Indieseksuell.

Festen starter kl. 17 i første etasje på Elsker, hvor dj Svinsesvanse svinger taktstaven og gir folket gode skeive klassikere. Senere på kvelden tar Blikks egen dj Deadswan over dansegulvet og byr på skitten queer techno ut i de små timer.

En etasje opp blir det DRAMAqueen med Bente Jørgens og Martine Hammervold-Austinat bak spakene fra klokka 23. DRAMAqueen serverer elektronika og hip hop, akkurat passe vindskeivt og livsbejaende som det må være på en kveld som dette.

I tredje etasje regjererer Indieseksuell fra kl. 23, tradisjonen tro. Nytt av året er at Indieseksuell får besøk av klubben Don’t Tell Your Mother (DTYM) med Lloyditron og Mister Morgan fra Bristol i England. I tillegg til Indieseksuells egne djs, spiller DTYMs djs indie-pop bangers, deilig disco og R’nB. Det loves glitter og frekke krumspring fra første etasje og opp til toppen av Elsker.

Detaljer

Arrangør: BLIKK, Oslo Pride, Elsker

Sted: Elsker

Klokkeslett: 17:00 - 03:30

Pris: 100kr

Aldersgrense: 20

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: nei

Meld deg på facebook eventet her