mandag 25. juni 2018

18:00 – 19:30

Pride House – Workshop: Hvordan være en god familie for unge skeive?

Skeiv Ungdom og Familienettverket i FRI har gleden av å invitere til workshop under Oslo Pride med temaet «Hvordan være en god familie for unge skeive?».

Har du et barn eller en ungdom som ikke føler seg vel i samfunnets normer for kjønn og seksualitet?Lurer du på hvordan du skal hvordan du kan møte dette? Er du redd for å gjøre noe «galt»? Har du foreldre eller foresatte som trenger hjelp til å forstå hvordan det er å være deg?  Eller har du kanskje noen erfaringer fra familien din som du tenker at andre kan lære noe av? Bli med på denne workshopen!

På denne workshopen møtes både foreldre, foresatte og unge skeive for å snakke om hvordan barn, ungdom og voksne sammen kan skape familier som det er godt å leve i. Rebecca Lind og Eva Solem fra Familienettverket i FRI deler sine erfaringer om temaet. De har erfaring med egne barn og familieprosesser og har kjennskap til mange andres erfaringer gjennom sitt engasjement i Familienettverket.  

Etter en kort innledning utforsker Rebecca, Eva og Skeiv Ungdom temaet sammen med salen. Vi håper at både skeive ungdommer og familiemedlemmer vil bidra med sine erfaringer, ønsker og innspill i samtalen: Hva er egentlig en god familie og hva vil det si å være en god familie for skeive familiemedlemmer? Hvordan skal vi gjøre det i praksis? Sammen kommer vi opp med noen viktige ting som vi alle kan ta med oss videre. Det siste kvarteret av arrangementet vil bli brukt til å gi informasjon om Familienettverket og Skeiv Ungdom.

Detaljer

Arrangør: Skeiv Ungdom og Familienettverket i FRI

Sted: Pride House på Youngstorget - Kim Friele-salen

Klokkeslett: 18:00 - 19:30

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her