tirsdag 26. juni 2018

10:30 – 13:30

Pride House: Kjønn, seksualitet og skeiv politikk

Skeiv Ungdom har gleden av å invitere ungdomspolitikere, medlemmer av ungdomsorganisasjoner og andre unge med interesse for skeiv tematikk til en halv dag med skolering og diskusjon under Oslo Pride!

Gjennom en blanding av foredrag, diskusjon, videovisning og øvelser vil vi utforske og utfordre normer og forventninger tilknyttet kjønn og seksualitet. Sammen vil vi diskutere hvordan vi kan bidra til å skape et samfunn der alle har trygghet til å være seg selv, uavhengig av kjønnsidentitet, kjønnsuttrykk eller seksualitet, og vi vil ta opp aktuell skeiv politikk.

Dette arrangementet passer godt både for deg som vil lære mer om kjønn og seksualitet, og for deg som vil diskutere skeiv politikk med andre unge og engasjerte folk. For deg som ikke kjenner til Skeiv Ungdom, vil dette også være en gylden anledning til å bli kjent med hva vi er opptatt av og jobber for. Arrangementet er åpent for alle under 30 år.

Vi vil anbefale alle deltakere på dette arrangementet til å bli igjen i Pride House etter arrangementet, for å delta på Bufdir sin lansering av LHBTI-indikatorene kl.14.00. Lanseringen vil åpnes av barne-og likestillingsministeren, og vil gi et godt innblikk i eksisterende tall og forskning knyttet til levekår for LHBTI-personer i Norge. Mellom disse to arrangementene vil det serveres noe å bite.

Detaljer

Arrangør: Skeiv Ungdom

Sted: Pride House på Youngstorget - Marsha P. Johnson-salen

Klokkeslett: 10:30 - 13:30

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her