fredag 30. juni 2017

22:00 – 03:00

Kvinnekvelden

WHO RUN THE WORLD?

Fredag 30. juni er det endelig duket for Norges største og beste fest for kvinner som liker kvinner av alle kjønn. I samarbeid med Vichy Eriksson (L-tourage) har vi gleden av å servere en kveld stappfull av DJs og artister fra inn- og utland, massiv VJ-produksjon, show og popups fordelt på Rockefellers ulike rom, dansegulv, barer og takterrasse.

Ladies – give it up for vårlige vibes, intimt dansegulv, forfriskende drinker og selvfølgelig massevis av LOVE og deilige kvinner av alle kjønn ♥ Denne festen sklir garantert inn i historiebøkene!

ID: 18 år

Vichy Eriksson

Produsent av årets Kvinnekveld og et kjent ansikt i lhbtq miljøet. Som en av eierne av utestedet SO, klubbkonseptet Club aweSOme, Miss Gay Norway & Dj duoen Vichy & Fride pluss en rekke andre utelivsproduksjoner er et event/produksjon av Vichy fylt med intrykk, opplevelser og masse moro.

Rockefeller

Von Kiss (US)

Gemini Crew (NO)

Omni Ari (NO)

Paris (NO)

Vichy & Fride (SWE/NO)

John Dee

Q&I (NO)

GlitterFitter (NO)

Loungen

“Mix and Mingle” område – Special Guest: Porscha Morgan

Her kan man prate, mingle, treffe både gamle og nye bekjentskaper og samtidige høre digg musikk. Ekstra fokus på 40+ kvinner.

Kjøkkenet

“The 50’s & RockaBilly” – Special Guests: Julie Talmo (Moonlight Custom Tattoo) & Linn Aasne Grønnerøe (Invictus Tattoo)

Leiligheten / Takterrassen

Her kan du både få deg en break fra dansingen og mat i magen. Matservering, bar og frisk luft hele kvelden.

Von Kiss – Dj

Dj & produsent med base i LA som siden hun startet i 2005 har blitt en internasjonal club dj-sensasjon. Hun har dj’et på kryss og tvers av USA, i Paris, Tokyo, Toronto, Korea, Ibiza, Mexico, UK, og gjort alt fra store festivaler, intime klubbscener til runway shows. Hun har delt scene med artister som Snoop Dogg, Skrillex, og Fedde Le Grand, og gjort events for brands som Nike, LÓreal og MAC Cosmetics. Nå før første gang i Norden har vi gleden av å presentere Von Kiss i Oslo på Kvinnekvelden!

Gemini Crew – Show

Gemini Crew er en dansegruppe bestående av de to Nøtterøy-jentene, Linda Tran og Hedda Sanne Melvold. Dansegruppen ble etablert i 2016, og siden har de blant annet vært deltakere i den åttende utgaven av Norske Talenter 2017, der det ble en sterk 2.plass. Jentene syns det er viktig å fremme viktige temaer i dagens samfunn gjennom dansen, som blant annet feminisme og girl power.

Omni Ari – Vj

Med sin geometriske setup, gir VJ Omni Ari det som det norske uteliv mangler – fete visuals, hypnotisk, sexy leaze og lights to beats. Omni Ari leverer heit og sexy stemning som er over Oslos vanlige standard.

Paris – Dj

Seden 2006 har Paris snurret plater og gitt beats til mennesker i alla aldre. Hennes evne til å lese publikum garanterer topp stemning på dansegulvet. Dj:et på bla Hot Open Mind, Skeive Ski, Club Awesome, flere prideevents i Oslo, Bergen, Stockholm og var i mange år også resident dj på SO.

Vichy & Fride – Dj

Dj duoen Vichy & Fride har på kort tid gjort suksess på den internasjonale lhbtq scenen. De har dj’et på flere pride & lhbtq events, festivaler og klubbevents i London, Stockholm, Mallorca, Ibiza og på festivaler som Ella & Velvet. Vichy & Fride var blant annet de første internasjonale dj’s som “HER” (social media appen) valgte å booke.

Q&I – Dj

DJ-duoen Q&I (Sabrina Qleopatra og Ida Helene) har fylt dansegulvet på klubber som Blå, Stratos, Hysj og  H&M Loves Music. Det loves en fin blanding av gamle skatter og nye perler i genre RnB & Hip Hop, og selfølgelig også en god dose “guilty pleasures”.

GlitterFitter – Show

Et typisk GlitterFitter-show byr på voguing, waacking og generell gladdans. Ikke minst kanman forvente seg en solid dose humor, underliv og glæm.

 

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride

Sted: Rockefeller

Klokkeslett: 22:00 - 03:00

Pris: 274kr

(ink. 25.00 NOK avgifter.)

Aldersgrense: 18

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: nei

Meld deg på facebook eventet her