tirsdag 26. juni 2018

18:15 – 19:45

Nesodden Bibliotek: Lokal pride-debatt: Hvordan skape det gode livet – for alle?

Nesodden kommunes visjon er «Sammen skaper vi det gode livet», men hvor langt er vi kommet? I forbindelse med Oslo Pride inviterer Nesodden kommune til lokal pride-debatt om mangfoldet og mangfoldspolitikken på halvøya vår. Er mangfoldet og minoritetene på Nesodden godt nok representert. Godt nok integrert? Er vi likestilt? Hvordan tar hver og en ansvar for å skape det gode livet for seg selv og andre?

Ordstyrer er tidligere redaktør i Akershus Amtstidende, nå kommunikasjonssjef i Likestillings- og diskrimineringsombudet, Jon Martin Larsen.

Innleder er leder for FRI – foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold i Oslo og Akershus, Brita Brekke.

I panelet møter ordfører Truls Wickholm sammen med Even Rognlien som er transseksuell mann fra Nesodden, Arvid Dalseth Iversen som flyttet til Nesodden for tjue år siden for den store kjærligheten, Anna Haug Vandenhove fra faddergruppen til Nesodden videregående, og leder for Nesodden Kulturråd, Linn Cecilie Ulvin.

Lara Rashid er også med for å dele sine synspunkter på mangfoldsarbeidet på Nesodden.

Det blir også forberedte spørsmål fra publikum.

Debatten blir oppsummert av tidligere leder for Menneskerettsalliansen, Jeanette Solstad, som blant annet vil snakke om styrker og svakheter i det offentliges arbeid for mangfold og minoriteter.

Ferge fra Aker Brygge kl 17.03 og 17.33 med korresponderende busser i retning Fjellstrand og Fagerstrand. Busstoppet heter Tangenåsen etter ca 3 minutter fra Nesoddtangen brygge.

Gratis inngang.
Tangenten – Nesodden kommunesenter har universell utforming. Alle er velkomne!

Detaljer

Arrangør: Nesodden kommune

Sted: Nesodden bibliotek i kommunehuset Tangentens andre etasje

Klokkeslett: 18:15 - 19:45

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her