fredag 22. juni 2018

19:00 – 23:00

Pride Art: Åpningsfest av Oslo Prides offisielle kunstutstilling: Stort underholdningsprogram og åpen bar.

eGå ikke glipp av kveldens varierte program under vernissagen for Oslo Prides offisielle utstilling «SHAMELESS». Det blir underholdning og åpen bar hele kvelden.  Enten du vil få med deg alt, eller bare deler av kveldens program. Her blir det noe for enhver smak.

«SHAMELESS» er historiens største skeive utstilling, med 500 unike kunstverk av 100 skeive kunstnere med bakgrunn fra 20 ulike nasjoner.

Program for kvelden:

19:15 Danseforestillingen «VI» av Kristine Steinsdatter Jensen, Vigdis Langeggen, Vibæke Sæther og Martine Hammervold-Austinat.

Regi/koreografi: Martine Hammervold-Austinat.

Musikk/lyddesign: Åse Ava Fredheim.

Medskapende dansere: Kristine Steinsdatter Jensen, Vigdis Langeggen og Vibæke Sæther.

«VI» er en koreografi med base i improvisasjon som leker med de møtene som oppstår når vi danser sammen, år etter år.

Vi har kjent hverandre siden 1995, 2006, 2009, 2012 og 2015.

19:30 Konsert med Ava Freddy

Ava Freddy er artist og låtskriver, opprinnelig fra Nord-Norge, men vokst opp i Østfold. Gjennom mange år som liveartist har Ava Freddy utviklet et særegent musikalsk uttrykk, fundert i singer/songwriter-tradisjonen, med låter på norsk og engelsk. Gjør deg klar for en sterk intimkonsert med Ava Freddy denne kvelden!

20:15 Finsk lesbisk Jive

I kveld kan du oppleve et par lesbiske latindansere fløyet inn fra Finland for å få opp temperaturen i Pride Art-galleriet! Dette MÅ du få med deg!

20:30 Frekk, Lesbisk, Live Podcasting med Institusjonen.

Institusjonen består av den brennhete podcast-trioen Mathea Monclaire, Camilla Tairi og Martine Forsberg som åpner alle sluser inn til sine liv som lesber, kvinner, og medmennesker, alt med en rosebukett av psykiske lidelser.

21:00 Konsert med Pats Nichols

Pats Nichols (tidl. Pats One) ble for følgere av den norske rapscenen en å følge med på da han ble med i battlerap-ligaen Skeez TV. Iløpet av fem år ble han et av de aller største navnene og har siden da gitt ut musikk regelmessig. Gjør deg klar for en heftig konsert!

21:30 Konsert med Yonder

Yonder er Oslo-bandet som i løpet av noen få år har tatt skrittet ut av garasjen og inn på Oslos indierock-scene med sitt eget, tydelige uttrykk og rå tekster om livets volatilitet.

22:00 Dragshow med blant annet Princessliscious

Princessilicous er et dragkollektiv som består av Elektra Puzzz, Nabi Yeon Geisha og Cassie Brødskive og står bak showkonseptene Stories from a Geisha, Draglaboratoriet og Open Drag Stage Oslo. De feirer 5-årsjubileum i år.

Tegnspråktolkning av åpningstaler.

Detaljer

Arrangør: Pride Art/Skeive kunstnere

Sted: Youngstorget

Klokkeslett: 19:00 - 23:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: ja

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her