onsdag 27. juni 2018

18:00 – 19:30

Pride House: Foreldrerollen som ikke biologisk forelder.

Arrangementet åpner med et innlegg av Anja Edin, som setter ord på rollen som ikke-biologisk forelder. Hun vil snakke om hvilke tanker, erfaringer og utfordringer hun har hatt underveis, og hvordan man kan planlegge denne rollen. Anja Edin vil også ta opp hvorfor det er vanskelig å si høyt at rollen som den ikke-biologiske foreldren er følelsesmessig utfordrende.

Er man ikke-biologisk byr foreldrerollen på noen utfordringer, spesielt hvis man ikke har noen juridisk forbindelse med barnet, men også som den ikke biologiske med juridiske forbindelser.   

Anja Hammerseng-Edin spilte for Larvik Håndballklubb og ble kåret til EMs mest verdifulle spiller i 2012, da hun utmerket seg som en viktig nøkkelspiller i Norges angrepsspill. Anja debuterte for landslaget mot Sverige 5. april 2006, og har spilt 42 landskamper og skåret 98 landslagsmål. Hun deltok i VM 2009 i Kina, der Norge tok bronse. Frykt i ulike varianter var den største begrensningen for henne i forhold til det å nå målene sine. Derfor startet hun Fearless .

Sammen med kona Gro Hammerseng-Edin har hun sønnen Mio, født i 2012, I tillegg er Gro nå gravid med deres sønn nr 2.   

 

Detaljer

Arrangør: Regnbuefamilier OA og Fri Oslo og Akershus

Sted: Pride House på Youngstorget - Marsha P. Johnson-salen

Klokkeslett: 18:00 - 19:30

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her