fredag 29. juni 2018

14:00 – 15:30

Pride House: Skeiv sexhåndbok live

I 2013 lanserte Skeiv Ungdom informasjonsheftet “Skeiv sexhåndbok – det du ikke lærte på skolen”. I årene som har gått har brosjyren blitt en av våre mest populære publikasjoner – gjennom skolebesøk, informasjonsstands og uttallige Prides har sexhåndboka fått et nytt hjem hos hundrevis av elever, helsesøstre, ungdomsorganisasjoner, undervisere, heldige folk på gata og mange fler.

I fjor gjennomførte Sex og samfunn og Kantar TNS en undersøkelse om seksualitetsundervisning i skolen. Blant mer enn 2400 elever fant man at 7 av 10 ønsker seg mer seksualitetsundervisning, og at det som savnes mest er god undervisning om sex. I vår egen medlemsundersøkelse fra 2015 svarte over 60% at seksualitetsundervisningen de hadde på skolen var mangelfull og 45% mente at den var ekskluderende.

Dårlig seksualitetsundervisning fører til at mange ungdommer og voksne ender opp med lite og utilstrekkelig kunnskap om sex, til tross for at sex er en stor og viktig del av livene til mange av oss. I år ønsker vi derfor for aller første gang velkomne til workshopen “Skeiv sexhåndbok LIVE!” Vi blåser nytt liv i sexhåndboka, og løfter den opp fra papiret og ut i virkeligheten! Kom til Oslo Pride House og lær mer om hvor morsomt og mangfoldig sex kan være! Gjennom diskusjon, foredragsbolker, videoer og øvelser skal vi lære om orgasme, leketøy, samtykke, onani, BDSM og mye mer!

Detaljer

Arrangør: Skeiv Ungdom

Sted: Pride House på Youngstorget - Kim Friele-salen

Klokkeslett: 14:00 - 15:30

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her