lørdag 30. juni 2018

21:30 – 23:30

Pride Park: Hovedscenen – Koso Club med MERAKI

KOSO CLUB er et beinhardt klubbkonsept hvor du kan danse deg glad og svett samtidig som du tramper på patriarkatet i takt med bassen, samtidig som du drikker øl. (Natt & Dag om KOSO CLUB, vinner av årets klubbkonsept 2017).

KOSO CLUB er et klubbkonsept i Oslo som drives av Soldal og SVANI. På sine klubbkvelder har de invitert med seg fantastiske gjeste-DJs fra innland og utland, som blant annet MikeQ, Zora Jones, Mobilegirl, samt samarbeidet med samtidskunstnere, VJ kunstnere og vogue dansere. KOSO CLUB ønsker å skape klubbmiljø åpent for ulike identiteter og kunstneriske uttrykksformer.

MERAKI er et dansekompani med hovedfokus på voguing. Vi er basert i Oslo og består av 11 dansere og en DJ. Vi i MERAKI leverer shows og workshops, vi koreograferer forestillinger og flere av oss konkurrerer i forskjellige vogue-kategorier i inn- og utland.

De har bl.a. danset på Stjernekamp (NRK), The Stream (TV2), Norway cup åpningsshow (TV2), og kom til semifinalen i Norske Talenter 2017. De har gjort to kortere forestillinger på Urban Moves festivalen på Dansens Hus Oslo, lansering av NYX Cometics, nyåpning av Steen og Strøm, events for Deli De Luca, VG, KLP, Direktoratet for Byggkvalitet, DNB Eiendom, DNB Finans, Evo Fitness mm.

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride

Sted: Pride Park

Klokkeslett: 21:30 - 23:30

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja