lørdag 30. juni 2018

15:50 – 17:00

Pride Park: Hovedscenen – Paradeshow

Paradeshowet byr som alltid på prisutdeling, apeller, sang, dans og glitter!

 

Artister under Paradeshowet:

Tom Hugo – årets pridelåt vinner!

Tom Hugo vant Pridelåt-konkurransen med FAMILY

Da de norske Pride-arrangørene lyste ut en låtskriverkonkurranse med årets Pride-tema familie i fokus, satt Tom Hugo og forloveden Alex seg ned og skrev en tekst sammen. Tom reiste så til Bergen for å skrive musikken sammen med den lovende discoprodusenten Cavego. 

“Å skrive en låt med familie som tema var veldig inspirerende. Om det så er den man er født inn i eller den man har valgt er den en viktig del av livet. De støtter oss når hverdagen føles som en kamp, løfter oss opp når vi er nede og er med på festen når livet skal feires. Og siden jeg alltid blir veldig glad når jeg hører disco, så ble discopop den musikalske retningen når jeg ville lage en hyllest. Jeg gleder meg utrolig mye til å få stå på Pride-scenen og være med å feire i sommer.”

Terje Tylden

Gitarist og låtskriver Terje Tylden har utviklet sin musikk gjennom et mangfold av interesser og talenter helt tilbake til sine barndoms-år i Risørs skjærgård. Musikken han presenterer i dag er sterk og melodiøs gitarpop, både vakkert, røft og engasjerende. Mange artister og band har hentet Terjes touch på sine utgivelser det siste tiåret, og høsten 2016 slipper han endelig sin første singel: «TED». Terje Tylden er en voksen musiker med et sterkt engasjement for en rettferdig og god verden, noe som gjenspeiles i både sterke tekster og musikalske valg. Liker du Simon & Garfunkel, Ed Sheeran og Andy McKee er det gode muligheter får at du liker Terje.

Glitterfitter

GlitterFitter er en showgruppe bestående av tre dansere som opererer i et landskap der enhjørninger får løpe fritt og hvor morra di ikke har adgang.

 

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride 2018

Sted: Pride Park: Hovedscenen

Klokkeslett: 15:50 - 17:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: ja

Universell utforming: nei