fredag 29. juni 2018

16:30 – 17:00

Pride Park: Hovedscenen – Spoken Word

Ord uttalt med vilje og mening har alltid skapt endring. Folk lytter når noen snakker som har kontroll over ordet, over stemningen. I tradisjonen har vi fortellere, agitatorer, gjøglere, kommentatorer, skuespillere, komikere. Derfor er det på plass å invitere et sett med ordsmeder som har vist at de kan formidle, med innsikt og snert, uten redsel for å pirke i tabuer.

Med oss i 30 minutter har vi:

Lene Wikander, journalist, blogger og skeiv aktivist. Leser kåseriet «Kjernefamilien er døende – lenge leve familien!» som ble sendt på Nrk P2 denne uka.

Ingvild Lothe, født i 1990, er oppvokst på Stord i Hordaland, og bor i Oslo. Hun er utdannet fra Forfatterstudiet i Bø, og har tidligere utgitt heftet «Litt lyst til å pule, litt lyst til å dø» på chapbook-forlaget AVF Press. Hvorfor er jeg så trist når jeg er så søt er hennes første bok.

Camara Lundestad Joof (f. 1988) er ein norsk-gambisk scenekunstnar og dramatikar. Det kunstnariske arbeidet hennar er i hovudsak dokumentarisk og tek for seg interseksjonalitet, dekolonialisme og normkritikk. Ho er Husdramatikar på Dramatikkens Hus og debuterte i juni med boka Eg snakkar om det heile tida. foto:  maria gossé

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride 2018

Sted: Pride Park: Hovedscenen

Klokkeslett: 16:30 - 17:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: nei