fredag 29. juni 2018

15:00 – 00:00

Pride Park: KLUBBEN – FREDAG

15.00-16.00 DJ: Darlings

To stk rykende ferske Darlings som byr opp til lun stemning med blant annet rytmer fra 90 og 2000-tallet. Dj Darlings liker å svinge hoftene til takten av Destiny`s Child og lar rockefoten lett rive med når Sisqo`s “thong song” kommer på. Se heller ikke bort i fra noen gode remixer som lett får deg opp av stolen og ut på dansegulvet.

16.00-16.30 Minikonsert: Murmur

Murmur har det siste året laget synthbaserte musikk fra soverommet i Gamlebyen. Med en intuitiv tilnærming skriver, produserer og spiller Murmur inn låter og videoer i et melankolsk synthpop-univers. Murmur har gjort Oslo-gigs med videoprojeksjoner ved skeive kulturarrangementer og på ulike kunstinstitusjoner i vår, og debuterte nylig med første singel – ‘Lune’ – fra den kommende EPen.

16.30-18.30 Podcast: Institusjonen

Institusjonen er en podcast laget av tre lesbiske fittetryner: Mathea, Martine og Camilla. I en verden hvor menssyklusen er uregelmessig, Donald Trump er president i USA og tampongprisen stiger daglig, – tar de opp viktige, interessante eller bare veldig komiske temaer. De forteller åpent og ærlig om hvordan de greier å holde hodet over vannet i en jungel av gærne damer, psykiske lidelser og mengder eksistensiell angst.

18.30-20.00 DJ: Same

Vil du le, danse, slafse, smaske, feste og mingle er Dj Same riktig dame. Dj Same aka Black Jesus, kjent fra dj kollektiv som Arrest me or Fuck off og The Room, spiller hiphop, old school soul og electronica hits.

20.00-22.00 DJs: TOO MANY GIRLS

For fem år siden ble DJ-crewet TOO MANY GIRLS etablert og målet var klart: å lage den klubbkvelden jentene selv ville gå på og å lære flere girls å mikse. Siden da har TOO MANY GIRLS spilt på alt fra svette klubber til museer, festivaler og hagefester og over 30 Dj`s har vært med bak spakene.

Til KLUBBEN stiller TOO MANY GIRLS med sine mest pop- og housefrelste Dj`s: Ida M, Charlie og Tonje B.A. De lover et eklektisk, melodisk og dansbart sett med drypp av 90-tall for å sette den rette stemningen i Pride Park.   

https://www.facebook.com/toomanygirlsoslo/

22.00-00.00 DJs: UGLY GRRLS

Forenet i den svette kjellern til Maksitaksi, og gjennom radiOrakel har vi startet et kollektiv på 6 som har røtter i Oslo’s undergrunn med fokus på å gi plass til ikke-kommersiell musikk. No sexism on our dancefloors!

På fredag stiller DJ ESORA og DJ DORKY opp for kollektivet og bringer det beste av tekno, GQOM og afrobeats

NO PASARAN!

https://www.mixcloud.com/UglyGrrls/

 

Detaljer

Arrangør: Girls Club

Sted: KLUBBEN

Klokkeslett: 15:00 - 00:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: Fri aldersgrense

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her