onsdag 28. juni 2017

20:00 – 22:00

Pride Park: Åpningsshow – X-Dolls | Knut Anders Sørum | F.N.Y. | Sam&Sky | Shy for Shore

X-Dolls gjentar suksessen fra i fjor og kickstarter Pride Park som konferansierer på åpningsshowet onsdag 28. juni klokken 20.00.

X-Dolls er en norsk dragqueen-duo som består av artistene Bleach Boo-Boo og Fishy Prize. Sammen har de i flere år levert show og spetakkel under blant annet Oslo Pride, i tillegg til at de står bak Norges eneste dragqueen-podkast: «Teip og Tiara».

 

Er du klar for å bli sjarmert av Østre Totens svar på George Michael?

Du husker kanskje seieren hans i MGP i 2004 med låta «High», og du fikk garantert med deg brakseieren i NRKs «Stjernekamp» i fjor. Nå er han klar for å feire livet og Pride med låter fra hele sin karriere og fra «Stjernekamp»!

Knut Anders Sørum har skrevet, spilt og sunget musikk i over 20 år, men det var først med «Stjernekamp»-seieren i 2016 han virkelig ble allemannseie. Samtidig kom han offisielt ut av skapet, til jubel fra det skeive miljøet. Sørum mestrer mange sjangre og kommer til Pride Parks åpningsdag rett fra en stor Norgesturné høsten 2016 og vår og sommer 2017.

F.N.Y tar turen til Priden for å dele intim og intens musikk der elektronika møter pop møter R’n’B.

Bak aliaset F.N.Y står produsent og låtskriver Fanny Hultman, som debuterte som soloartist i 2016 med EP-en «4 april til 3 juli». Hun skriver og synger om brudd, seksuell frihet, identitet og å bryte ut av en ubekvem rolle.  I mars 2017 spilte F.N.Y på By:Larm. Onsdag 28. juni står hun på scenen i Spikersuppa for å servere ærlig, inderlig elektropop med oss.

 

 

Showet i år blir selvfølgelig enda større og spenstigere – en fantastisk pangstart på Pride Park du ikke vil gå glipp av!

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride

Sted: Hovedscenen i Pride Park

Klokkeslett: 20:00 - 22:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: 18

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her