fredag 29. juni 2018

23:00 – 03:00

Seksuell + Special Guest DJ: OMVR

Siste helg av Oslo Pride, og Seksuell tar over Blå for å feire R’n’B og mangfold. Noen av de sjukeste utgavene av Seksuell har vært under Pride og lite tyder på at årets ikke skal bli det samme. Square, skeiv, et eller annet i mellom eller «none of the above» og bare glad i en god fest? Blå, 29ende, det går ned.

Med oss som gjeste-DJ denne kvelden har vi OMVR. At han en dag skulle være med å bestemme musikken har ligget i kortene i flere år, helt siden vi på de første Seksuell-kveldene så han ta helt av på Fisk & Vilt. Ikke bare lager han sjukt bra egen musikk og har en av landets desidert beste stemmer, men han har også helt idiotisk bra og gøy musikksmak. Det kommer gulvet på Blå til å sette stor pris på – det kan vi garantere!

———————————————————

Det hele startet som en slags spøk på Fisk & Vilt for noen år siden, men over natten ble Seksuell en beryktet og svært populær kveld i det ellers så kredible Oslo-klubbmiljøet på den tiden. Det var og er en helt usaklig, men uimotståelig, blanding av hits, som i løpet av en kveld befinner seg delvis på 90-tallet, delvis på tidlig 2000-tall – en fot plantet innenfor RnB, og den andre innen de aller beste poplåtene. Det hele toppet med en liten dose av de mest skamløse hiphop-hits man kan tenke seg. De siste årene har Seksuell stått for noen legendariske kvelder rundt omkring i landet, og én fredag i måneden står de for max festgaranti på Blå. Det slår faktisk aldri feil.

Detaljer

Arrangør: Seksuell

Sted: BLÅ

Klokkeslett: 23:00 - 03:00

Pris: 150kr

100 før midnatt / 150 etter midnatt

Aldersgrense: 20

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: nei

Meld deg på facebook eventet her