lørdag 1. juli 2017

22:00 – 03:00

Skeiv Natt

Skeiv Natt produseres i år av det populære klubbkonseptet Det Gode Selskab og GLITTERFITTER. Skeiv Natt er til ære for alle som tørr å stikke hodet ut, elske hvem de vil og være akkurat den man ønsker å være. Denne kvelden skal du glitre av stolthet!

Det Gode Selskab

Er et pop-up klubbkonsept kjent for å ta klubbing ut i det fri, en idrett som vanligvis forbindes med svette kjellere. Det Gode Selskab er et åpen samfunn, hvor skeive, streite, svart og hvit danser sammen til de litt mer obskure delene av dansemusikk.

GLITTERFITTER

GLITTERFITTER er en gla’gruppe med homser som har saumfart klubbscenen i europa det siste tiåret og notert seg en stadig økende tendens til diskriminering mot det feminine, rasisme og andre ulumskheter som ofte bortforklares som «preferanser» i homomiljøene. Derfor ønsker de rett og slett å kaste litt glitter på folket og projisere en «slapp av, så gjør det ikke så vondt for deg»-holdning. Det er så utrolig mye fint man går glipp av ved å fokusere på alt man ikke liker.

Under Skeiv Natt vil de være tilstede med dans, performance og tonnevis med glitter.

ROCKEFELLER:

Hard Ton – Deadswan (Iconoclastic)- Tod Louie & Solaris (Det Gode Selskab)

JOHN DEE:

Ruby Empress – Øyvind Rones (Seksuell / Indieseksuell) – Vulvastica (Drag show)

LEILIGHETEN (TAKET):

Hits & Schlagerfest – Dj Monsuun &

Hard Ton

Hard Ton er en italiensk duo med et «Larger Than Life» sound og show. Fusjonert sammen i 2009 av produdsent DJ Wawashi og heavy metal sanger Max.

Deadswan:

Dj Deadswan har snurret plater i 25 år og er blant annet kjent for det prisbelønte klubbkonseptet Iconoclastic, hvor skeive, streite og de midt i mellom har stimlet sammen på dansegulvet i over 10 år, fra The Villa til Maksitaksi.

Tod Louie & Solaris:

Tod Louie & Solaris er drivkreftene bak klubbkonseptet Det Gode Selskab og er ingen nykommere på house scenen. Solaris hadde sin første vinylutgivelse i 2006 og spilling på flere av Londons mest anerkjente klubber på midten av 2000-tallet. I senere tid har de begge spilt årlig på innflytelsesrike klubber som Club Der Visionaere og Hoppetosse i Berlin.

Ruby Empress:

Ruby Empress er et disco-indie-funk band fra Göteborg. I år gav de ut sin første EP, «Empressionism». Mjusikk kjennetegnet av mørk elektrodisco, en glitrende guilty pleasure hit, boogie og poetiske nøkler til bandets indre verden. Alle sporene er skrevet, produsert og blandet av Ruby Empress selv. Dette er fantastiske musikere, og de kommer få John Dee til å gå av hengslene.

Øyvind Rones (Seksuell / Indieseksuell):

Øyvind Rones er kjent som primus motor, dj og arrangør av klubbkonseptene Indieseksuell og Seksuell. Han tar spakene og sørger for en natt med skeiv og vindskeiv pop.

Vulvastivca (Drag Show):

Vulvastica er en sexy og eklektisk trio med bakgrunn fra motebransjen og kunstscenen. Med friske impulser og konsepter har de ønske om å pushe drag i Norge til neste nivå.

Bushwhick Leather Disco / Bakrommet Leather Disco

Vi gjør om rockeklubben Bushwick til en frekk og svett Leather Disco klubb med dj-trioen «Straight Boys Gone Wild». Vintage, sleazy, sweaty, glam disco med en touch av rock. Her blir du tatt tilbake til discoens høydepunkter fra 70-80 tallet med orginallåter og moderne edits!

Hits & Schlagerfest i Leiligheten (Taket)

Dj Monsuun tar deg med til toppen og inviterer til fargerik hit og schlagerparade i Leliligheten på Rockefeller. Dette blir gøy!

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride

Sted: Rockefeller

Klokkeslett: 22:00 - 03:00

Pris: 274kr

(ink. 25.00 NOK avgifter.)

Aldersgrense: 18

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: nei

Meld deg på facebook eventet her