fredag 22. juni 2018

16:00 – 23:00

The urban opening party – #ROOMFORALL

Nordic Choice Hotels er stolt sponsor av Oslo Pride, og vi sparker i gang denne fargerike uken i den livlige bakgården til Comfort Hotel Karl Johan – midt på byens puls!

Våre dyktige bartendere står klare til å servere forfriskninger, mens kveldens DJs serverer magiske og fengende rytmer utover kvelden. Sammen vil vi skape den riktige stemningen for å sende deg inn i Pride-uken med en god følelse, akkurat som det skal være. Kom som du er og ta med deg alle venner, for hos Nordic Choice Hotels er det ROOM FOR ALL. Og hvem vet, kanskje vi har noen overraskelser på lur? You’ll never know if you don’t show. Bli med oss for å feire kjærlighet, mangfold, likeverd og frihet for alle. Come out, come out, wherever you are!

Kveldens DJs: Øyvind Rones 

Han er kanskje best kjent fra klubbkonseptene Indieseksuell og Seksuell, men når Øyvind Rones får helt fritt spillerom og får luke frem godbiter som kanskje ikke passer inn ellers, blir det ofte noen uforglemmelige kvelder. Spilte på sin første Pride i 2011, og har siden stått på store og små scener rundt omkring i landet. Forvent masse digg elektropop og indiepop, ofte med nostalgiske nikk.

Rulefinn

Sørlandsimmigranten Rulefinn har i over 16 år fordypet seg i sjelfylt og skrullete musikk. De siste ti årene har han slått seg opp i Oslo, og tok over bookingansvaret for klubben Ingensteds i 2014 hvor han jevnlig har øst på med discofisert house, houseifisert jazzfunk og andre fisefine-fiserte sjangere. De siste årene har han også slått seg opp på disco edit-scenen med fem vinylslipp på ymse labels, og en drøss med kommende utgivelser rundt hjørnet.

Aller nærmest hjertet finner du Discoen og hele dens enorme spenn: Fra Europeiske mikrostater og falne styremakter ut til drømmene om verdensrom, laserpistoler og dører som går oppover og sier «svisj». Samtidig fletter han gladelig inn en dyp, sjelfylt houselåt, litt tøyse-italo eller en Dr Hook-låt akkurat når det trengs.

Detaljer

Arrangør: Nordic Choice Hotels

Sted: Comfort Hotel Karl Johan

Klokkeslett: 16:00 - 23:00

Pris: Gratis

Aldersgrense: 20

Tegnspråktolket: nei

Universell utforming: ja

Meld deg på facebook eventet her