Bidra til Pride-House-programmet

— Innmeldingsskjema ligger lengre nede —
For English version click here.

Kom med ditt bidrag eller innspill og bli med på forme Norges viktigste arena for skeiv politikk og kultur.

Siden 2011 har Oslo Pride og FRI Oslo og Akershus laget Pride House sammen med utallige små og store organisasjoner og stemmer i Norge og Norden. Dette fortsetter vi naturligvis med i 2018. Derfor ønsker vi nå deg og din organisasjon velkommen til å bidra til programmet eller foreslå ulike konsepter for skeive debatter og annet.

Pride House arrangeres 23. – 29. juni i 2018.

Vi lanserer et helt nytt festivalområde på Youngstorget som skal samle Pride House og Pride Art under samme tak for første gang! Dette er den største utvidelsen i festivalen på lang tid og vi er stolte av å kunne invitere inn til et nytt Pride House. Her vil vi sammen med deg og din organisasjon arrangere debatter, foredrag, workshops og annet. Sammen setter vi LHBTIQ-spørsmål og politikk på agendaen. Pride Park vil fremdeles være i Spikersuppa.

Tema for Oslo Pride 2018 er «Familie.» Dette er også tema for de andre Pride-arrangementene som rundt om i landet arrangeres av FRI – Foreningen for kjønn- og seksualtitetsmangfold. FRI jobber for at alle typer familier skal forstås og møte respekt i samfunnet. Gjennom årets tema ønsker vi å vise mangfoldet i familier som finnes, samtidig som vi ønsker å problematisere stereotypien om den biologiske kjernefamilien, gjennom en diskusjon om hva det egentlig er som konstituerer familier.
Bli med å kaste et skråblikk på familien under årets Oslo Pride!

PS! Frist for å melde interesse eller komme med innspill er fredag 6. april 2018.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på e-post: [email protected]

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Pride-House-gruppen