Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
torsdag 20. juni 2019
20:00 - 21:00

DJ Lise Karlsnes

arrangementsbilde

Til Oslo Pride stiller Lise som Dj på Hovedscenen, og hun blir akkompagnert av 5 dansere fra danselinja ved Ski videregående skole.

Gled dere til en visuell dansefest med hits fra 90 og 00 tallet!

Lise Karlsnes opplevde massiv suksess som karismatisk frontfigur for Briskeby, et band som satte dagsordenen når de først slo igjennom i Norge med deres legendariske opptreden på by:Larm -01 i Bergen.
Tre gull plater, fire Spellemannspriser, MTV nominasjon for ‘Beste Skandinaviske Band’. Etter utallige singler og utsolgte turneer i Europa senere, valgte bandet å takke for seg i -07.
Innen den tid hadde Lise’s status som en av de sterkeste norske frontfigurer noensinne, og var allerede etablert som et musikk og mote ikon.

I en lang periode delte hun tiden sin mellom Malmø, Oslo og London, der hun samarbeidet med låtskrivere og produsenter på ulike prosjekter. Designet en egen solbrillekolleksjon, skrev musikk til film og reklame og deltok i tv og radioproduksjoner.

Lise returnerte til Oslo, for å spille inn ny musikk sammen med Thomas Eirksen (Lars Vaular, Franz Ferdinand, Aliyah, Adam Tensta, The Saturdays). Titulert Dance or Die!, utgitt på Universal Music.

Etter dette har Lise gjort innspilling av ny låt «Rookie Mistakes» med Briskeby, dette førte til en enkeltstående konsert med bandet på Stavernfestivalen. 1000vis av fans fikk oppleve en fantastisk energisk og samspilt gjeng, som oste av energi og spilleglede.

De siste årene har Lise jobbet mye som DJ, hun har også gjort store og små eventer som soloartist med eget band.

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride
Sted: Hovedscenen, Oslo Pride Park (Hovedscenen)
Tidspunkt: 20:00 - 21:00
Pris: Gratis
Aldersgrense: 18 år
Tegnspråktolket: Nei
Rullestolvennlig: Ja