Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
torsdag 20. juni 2019
17:30 - 19:00

Sexpertene svarer

arrangementsbilde

Alle vet at verden bør takke den skeive bevegelsen for seksuell frigjøring, men FRI mener likevel vi kan levere mer på den fronten. Derfor inviterer vi til sofasnakk med tre mer eller mindre kvalifiserte sexsperter, som svarer på dine skeive spørsmål om sex og samliv.

«Hvordan unngå sengedød? Hva gjør vi hvis begge/alle/ingen er passive i et forhold? Hvordan fikser vi 69, hvis det er veldig stor høydeforskjell?» – Ingen spørsmål er dumme, alt er love og vi gleder oss til nok en skeiv debatt.

Til å svare på dine mest intime spørsmål har vi fått med oss Luca Dalen Espeseth - rådgiver på kjønnsmangfold, Tore Holte Follestad - spesialist i sexologisk rådgiving og assisterende daglig leder ved ungdomsklinikken til Sex og samfunn, Frida Sofie Jansen - barsjef på Brygg, og FRIs egen hussexolog Nanna Klingenberg

Send dine spørsmål anonymt her: https://forms.gle/AqUMTznQ37jDDyZn6, lag gjerne et "nick" som sier noe om alder, kjønnsidentitet eller seksualitet dersom det er relevant for spørsmålet! Alle spørsmål anonymiseres!

Detaljer

Arrangør: FRI
Sted: Pride House, Youngstorget (Henki-Hauge-Karlsen-salen)
Tidspunkt: 17:30 - 19:00
Pris: Gratis
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Ja
Rullestolvennlig: Ja