Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
torsdag 20. juni 2019
18:45 - 19:30

Big Daddy Karsten

arrangementsbilde

Big Daddy Karsten har vært en kjent figur i det norske hiphopmiljøet lenge, både som soloartist, medlem av rap duoen Folkefiender og som en av de råeste battle-rapperne i Norge.

Det var likevel først i 2016 han virkelig gjorde seg bemerket da han, som første profilerte mannlige norske rapperm sprengte skapet i fillebiter. Plutselig måtte rap-Norge forholde seg til at det var skeive i miljøet og at de ikke var til å fnyse av når det kom til håndverk.

Han har samarbeidet med noen av de kvasseste gutta i gamet, spilt land og strand fra Tromsø til Mandal. Karsten byr på teknisk rapping på høyt nivå kombinert med historier med en unik vri. Hvor mange andre kan skildre både et kjeltringliv på Sørlandet og livet som lærhomse i Oslo?

Til nå i 2019 har han sluppet «Ken Dreams» (en remix av Nicki Minaj sin Barbie Dreams) der han rapper om å ligge med det meste av Norges rapelite, i tillegg til å være en av dommerne i TV Norges storsatsning All Together Now Norge.

Fokuset fremover ligger på grime som han selv har vært stor fan av i over 10 år. I skrivende stund fullfører han en EP-trilogien «Big» «Daddy» og «Karsten» som blant andre vil bli gjesta av alt fra norske raplegender til nye heite gateflammer. Det ryktes at «Big» slipper allerede i mai.

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride
Sted: Hovedscenen, Oslo Pride Park (Hovedscenen)
Tidspunkt: 18:45 - 19:30
Pris: Gratis
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Ja
Rullestolvennlig: Ja