Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
mandag 17. juni 2019
17:00 - 18:30

Skeivt uteliv

arrangementsbilde

Mye av vår historie er bygget rundt skeive utesteder. Fra opprørene ved The Stonewall Inn i New York og Comptons Cafeteria i San Francisco, den hemmelige klubben på Snarøya, til Metropol som institusjon i Oslo. De skeive utestedene er og har alltid vært viktige i livene våre, og som steder der skeiv kultur skapes og vi finner fellesskap.

Når vi skal snakke om vårt uteliv er det mye vi lurer på. Er det skeive utelivet blitt streitere de siste årene? Trenger vi fortsatt skeive utesteder når det er enklere å være åpent skeiv over alt? Hvor ble folka som hang på MaxiTaxi av? Hva ønsker vi oss egentlig fra det skeive utelivet, og hva ønsker utelivsaktørene fra oss? Hvordan lager man utesteder og konsepter som er trygge og oppleves relevante? Og er det egentlig noen som synes det er gøy med Fångad av en Stormvind på repeat?
Skeiv Verden og FRI Oslo og Akershus inviterer til en samtale om det skeive utelivet i Oslo. Til å styre samtalen har vi fått med vår fremste ekspert på skeivt uteliv og skeiv kultur, Reidar Engesbak.
Til panelet har vi invitert folk som lager og driver skeive utelivskonsepter i Oslo.
I panelet sitter:
Jim Åkeberg, Elsker
Selena Sefany, Free the nipple og Black to the future
Frankie Støff, MaksiTaksi
Martine Hammervold-Austinat, Drama Queen

Detaljer

Arrangør: Skeiv Verden og FRI Oslo og Akershus
Sted: Pride House, Youngstorget
Tidspunkt: 17:00 - 18:30
Pris: Gratis
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Ja
Rullestolvennlig: Ja