Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
onsdag 19. juni 2019
18:00 - 19:00

Kahoot & kake! (Tema: aseksualitet og aromantikk)

arrangementsbilde

Har du lyst til å lære mer om aseksualitet og aromantikk - på morsomst mulig måte? Bli med på kahoot og panelsamtale! Vi fikser kake til alle som kommer!

Å være aromantisk, å oppleve at man ikke blir forelska, og å være aseksuell, å oppleve at man ikke blir seksuelt tiltrukket til folk, er to identiteter som fremdeles snakkes for lite om i den skeive bevegelsen og resten av samfunnet. Dette gjør at det enkelt oppstår feiloppfatninger og fordommer knyttet til å være aseksuell og/eller aromantisk. Sammen med et flott panel skal vi knuse noen av disse mytene!

Vi kjører kahoot om aseksualitet og aromantikk, og stopper underveis for å lære mer om tematikken fra de dyktige paneldeltakerne våre. Ta med deg mobil og en venn eller tre!

I panelet sitter:

Alex Olsrud (Salam og Skeivt studentforum) befinner seg på aseksuell-aromantisk spektrumet. De er opptatt av at rasifiserte skeive personer også skal bli sett i det skeive miljøet.

Sunniva Serigstad er masterstudent ved Senter for Tverrfaglig Kjønnsforskning ved Universitetet i Oslo. Hun er i prosessen av å fullføre en masteroppgave med tema forventet seksualitet og aseksualitet, hvor hun gjør en språklig undersøkelse av hvordan aseksualitet/seksualitet beskrives.

Michael Smith (Skeiv Ungdom Oslo og Akershus) er både aseksuell og aromantisk. Han har vært åpent aseksuell i 7 år og han drømmer om den dagen det er et tema alle har kjennskap til.

Tristan Jørgensmoen Åsvestad (Skeiv Ungdom Oslo og Akershus) er også aroace. De har vært åpen siden 2013/14 og har hatt en aktiv ace-blogg siden 2014. Tristan er generelt ivrig på at normer for kjønn og seksualitet skal brytes ned, og at alle skal få leve som seg selv uansett hvem man tiltrekkes av og forelsker seg i, eller ikke.

Detaljer

Arrangør: Skeiv Ungdom Oslo og Akershus, og Skeiv Ungdoms skoletiltak Restart
Sted: Pride House, Youngstorget (Hilde-Hammer-salen)
Tidspunkt: 18:00 - 19:00
Pris: Gratis
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Ja
Rullestolvennlig: Ja
Lenke til arrangement: https://www.facebook.com/events/2203602413284749/