Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
onsdag 19. juni 2019
20:00 - 21:00

Pride Park Åpningshow

arrangementsbilde

Velkommen til årets Pride Park og årets åpningshow:

I år er vi heldige og har med oss X-Dolls, Ole Stokke og SA Zeiner på scenen- i tillegg til Apell fra international aktivist, Leder for FRI OA og en hilsen fra Oslo's Ordføerer Marianne Borgen!

X-DOLLS:
X-Dolls er en norsk og Oslo-basert dragqueentrio som består av queensa Bleach Boo-Boo, Gloria Mundi og Fishy Prize. De siste årene har de etablert seg som noen av de mest fremtredende representantene for den nyere generasjonen med moderne drag her i Norge, med hyppige opptredener, stemning i taket og elektrisk applaus.

Onsdag 19. Juni er de tilbake i Spikersuppa for å lede publikum gjennom Pride Park sitt åpningsshow. Hvor de i tillegg til å snertent presentere taler og musikalske innslag har forberedt eksklusivt kreerte innslag inspirert av nyere historie. Proppfulle av glitter, humor, dans og regnbuefarger blir showet med X-Dolls en opplevelse du neppe vil være foruten.

Fotograf Karina Rønning.

OLE STOKKE:
Ole (21) er en sanger og låtskriver fra Oslo. Han har drevet aktivt med musikk fra veldig ung alder, men debuterte som artist først i 2016 med låten «Lose my senses».

SA ZEINER:
London-basert artist, låtskriver og produsent; SA Zeiner slipper i løpet av sommeren 2019 sin første singel. Ettersom hun tidligere ble skolert som klassisk sanger, tar hun med seg inspirasjon fra den klassiske verdenen inn i popsjangeren på en heller diskré måte. Med en egen evne til å skrive relaterbare tekster, utforme organisk lyd av elektroniske instrumenter, leverer hun en åpen, sårbar og helhetlig konsertopplevelse det er verdt å få med seg.

Detaljer

Arrangør: Oslo Pride
Sted: Hovedscenen, Oslo Pride Park (Hovedscenen)
Tidspunkt: 20:00 - 21:00
Pris: Gratis
Aldersgrense: 18 år
Tegnspråktolket: Ja
Rullestolvennlig: Ja