Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
torsdag 20. juni 2019
23:00 - 23:30

Transtastic med mezzosopran Adrian Angelico og soloharpist Ellen Bødkter

arrangementsbilde

Den verdenskjente mezzosopranen Adrian Angelico er den første transpersonen som har sunget hovedroller i de største amerikanske operahusene.

Han tilhører den nye generasjonens norske operasangere som arbeider både nasjonalt og internasjonalt med stor fremgang. Han debuterte ved Royal Opera House, Covent Garden i juni 2014 i den utfordrende rollen som Marquise de Merteuil i Luca Francesconis moderne opera Quartett, en rolle han gjentok i 2017 både i Frankrike, Italia og USA.

I 2017 mottok Angelico Norges største operapris, Wilhelmsen-prisen. Våren 2018 debuterte han ved Kungliga Operan i Stockholm som Octavian i Richard Strauss' opera Rosenkavaleren. Han debuterer i tillegg ved Göteborgsoperan i 2019 som Cherubino i Mozarts Figaros bryllup. I høst synger han tittelrollen i Den Norske Opera og Balletts Hans og Grete.

Nå gjester han Pride på National med intimkonserten Transtastic, sammen med soloharpist Ellen Bødtker.

Ellen Bødtker er en innovativ kunstner og komponist med et bredt repertoar. Ellen spiller med Oslo Sinfonietta, har turnert med Oslo-Filharmonien og opptrådt ved en rekke store og prestisjetunge festivaler og scener verden rundt.

Torsdag 20. juni kl. 23.00 i Publikumsfoajeen. Transtastic er en del av pop-up-festivalen Pride på National. Det selges dagspass til festivalen, som koster 200 per dag. Med dagspass får du fri entré på Transtastic og alle andre arrangementer torsdag 20. juni.

Detaljer

Arrangør: Nationaltheatret/Pride på National
Sted: Nationaltheatret , Johanne Dybwads plass 1
Tidspunkt: 23:00 - 23:30
Pris: 200 (Dagspass 20/06)
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Nei
Rullestolvennlig: Nei
Lenke til billettsalg: https://www.nationaltheatret.no/forestillinger/pride-pa-national/
Lenke til arrangement: https://www.nationaltheatret.no/forestillinger/pride-pa-national/transtastic/