Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
lørdag 15. juni 2019
18:00 - 19:00

Nye skeive rom for fri sex?

arrangementsbilde

De mange historiene om ikke-monogam skeiv sex utenfor hjemmet omhandler først og fremst menn. Derimot har det den siste tiden dukket opp nye rom for fri sex også for skeive kvinner i Norge. Fetisjklubben Scandinavian Leather Men (SLM) opplever at deres kvelder som er åpne for alle kjønn er svært populære. Hvilke arenaer for feiring av fri sex har skeive cismenn- og kvinner, skeive transmenn- og kvinner, og ikke-binære? Hvordan gir de ulike skeive sexkulturene seg til uttrykk? Kan de etablerte lær- og fetisjhomoene lære de nye skeive sexkulturene noe, og ikke minst hva kan de nye skeive sexarenaene lære de gamle?

Panel:
Marius Hofseth
, president i SLM Oslo
Julie Linner Ruud, seksualpolitisk aktivist som lenge har savnet tilbud for skeive kvinner, trans og ikke-binære. Brenner for å skape flere nye radikalt åpne frirom for skeiv sex.
Sofia L. Su, Sofia Su har startet opp Juicebox som er intime eventer for å promotere selv-elsk, seksuel frigjøring, utforskning og å bygge nettverk og relasjoner blant kvinner, transpersoner og ikke-binære.
Aksel Skorm Mena Refsdal. Refsdal var med å starte SLM-Ung, en arena hvor skeive, unge menn kan møte andre likesinnede. Han har videre pratet åpent om kink, fetisj og BDSM på skeive nyhetskanaler og på TV i programmet "Jævla Homo".

Ordstyrer: Aleksander Sørlie. Sørlie har en lang merittliste med seksualpolitisk aktivisme, samt er skribent.

Detaljer

Arrangør: Scandinavian Leather Men Oslo, JuiceBox
Sted: Pride House, Youngstorget (Hilde-Hammer-salen)
Tidspunkt: 18:00 - 19:00
Pris: Gratis
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Ja
Rullestolvennlig: Ja