Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
fredag 21. juni 2019
23:00 - 00:30

Karaoke King

arrangementsbilde

Den verdenskjente mezzosopranen Adrian Angelico er den første transpersonen som har sunget hovedroller i de største amerikanske operahusene. I intimkonserten er det karaokeversjonen av hans musikalske oppdagelsesferd vi får være vitne til – og med på! Det er nemlig mulig for alle å melde seg til karaokeopptreden utpå kvelden.

Angelico tilhører den nye generasjonens norske operasangere som arbeider både nasjonalt og internasjonalt med stor fremgang. Han debuterte ved Royal Opera House, Covent Garden i juni 2014 i den utfordrende rollen som Marquise de Merteuil i Luca Francesconis moderne opera Quartett, en rolle han gjentok i 2017 både i Frankrike, Italia og USA.

I 2017 mottok Angelico Norges største operapris, Wilhelmsen-prisen. Våren 2018 debuterte han ved Kungliga Operan i Stockholm som Octavian i Richard Strauss' opera Rosenkavaleren. Han debuterer i tillegg ved Göteborgsoperan i 2019 som Cherubino i Mozarts Figaros bryllup. I høst synger han tittelrollen i Den Norske Opera og Balletts Hans og Grete.

Karaoke King er en del av programmet til pop-up-festivalen Pride på national. Det selges dagspass til festivalen, som koster 200 per dag. Med dagspass får du fri entré på Karaoke King og alle andre arrangementer fredag 21. juni.

Detaljer

Arrangør: Nationaltheatret/Pride på National
Sted: Nationaltheatret , Johanne Dybwads plass 1
Tidspunkt: 23:00 - 00:30
Pris: 200 (Dagspass 21/06)
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Nei
Rullestolvennlig: Nei
Lenke til billettsalg: https://www.nationaltheatret.no/forestillinger/pride-pa-national/
Lenke til arrangement: https://www.nationaltheatret.no/forestillinger/pride-pa-national/karaoke-king/