Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020
fredag 21. juni 2019
15:00 - 15:30

Mary & the Moon

arrangementsbilde

En stemme i gresset vekket Marianne Jørgensen fra sin årelange musikalske dvale. Etter å ha havnet i en bilulykke, og deretter mistet mange nære familiemedlemmer i løpet av et år, sluttet hun å skrive musikk. En dag hun lette etter firkløver i gresset hørte hun en stemme som hvisket: «Keltisk harpe», og i det øyeblikket ble harpepopen og bandet «Mary & the Moon» skapt.

Marianne og harpa skriver musikk til de som har gått seg vill i livet, de som har glemt magien, de som er fulle av mot, men ikke vet hvor de skal gå, og de som trenger et kart for å finne veien.

Bandet Mary & the Moon består av vokalist og låtskriver Marianne Jørgensen, gitarist og musikkprodusent Erlend Sæverud og gitarist og bassist Preben Olram. Trioen har jobbet sammen i mange år med forskjellige teater, musikk og improvisasjons prosjekter. De har gitt ut to singler, "The Gate" og "This is not the end", som begge har blitt spilt på radio både i England og Norge. Bandet jobber nå med sin debut EP, som skal gis ut i løpet av høsten 2019.

De spilte på Pride House i fjor og gleder seg til å spille der igjen i år.

Detaljer

Arrangør: Oslopride 2019
Sted: Pride House, Youngstorget (Foajéen)
Tidspunkt: 15:00 - 15:30
Pris: Gratis
Aldersgrense: Fri aldersgrense
Tegnspråktolket: Nei
Rullestolvennlig: Nei