Våre stolte partnere

FRI Oslo og Akershus

FRI Oslo og Akershus (FRI OA) er stolt arrangør av Oslo Pride. Festivalen er FRI OAs viktigste og største arrangement som skaper synlighet og oppmerksomhet om lhbtiq-personer (lesbisk, homofile, bifile, transpersoner, intersex og queerpersoner) og skeives rettigheter og levekår. Gjennom Oslo Pride utfordrer og endrer FRI OA normer og holdninger knyttet til kjønn, kjønnsidentitet og seksualitet. Gjennom pride skal det skapes åpne, trygge og inkluderende møteplasser for lhbtiq-personer og andre skeive.

FRI Oslo og Akershus - stolt arrangør av Oslo Pride

Oslo kommune

Oslo kommune er den største offentlige støttespilleren av Oslo Pride. Kommunen sikrer med sitt bidrag at Pride Park er en arena som det ikke tas inngangspenger for å komme inn i. Om lag 50000 personer, fra Norge, Skandinavia og Europa, legger turen innom Pride Park hvert år.

OXLO – Oslo Extra Large

OXLO – Oslo Extra Large er en sentral del av Oslo kommunes mangfolds- og integreringsarbeid. Enhet for mangfold og integrering (EMI) har en særskilt pådriver- og informasjonsrolle i OXLO-arbeidet. Målet med OXLO er å vise at Oslo er en åpen og inkluderende hovedstad, hvor alle har like muligheter, uavhengig kjønn, kjønnsidentitet, seksualitet, religion eller bakgrunn. Gjennom OXLO støttes aktiviteter og tiltak som synliggjør at mangfold er en berikelse, og Oslo by viser at det her ikke tolereres diskriminering eller rasisme av noe slag.

Eldorado Bokhandel

Med 3200 kvm, favner man ikke bare norsk bokbransje, men man gir også Oslo en ny kultur arena. Med scener for formidling og forfatterbesøk, egen aktiv barnescene, Norges største klassiske musikkavdeling og ikke minst en egen lokal avdeling for Oslo-bøker er dette et unikt nytt sted for publikum.

Pride House 2016 arrangers i Eldorado Bokhandel. Gratis inngang på alle Pride House-arrangement!

7-Eleven, stolt hovedpartner!

‒ Vi er så stolte over at 7-Eleven er hovedpartner for Oslo Pride. Vi vil med vårt engasjement si at vi feirer kjærligheten, og at vi står opp for menneskers like rettigheter – uansett kjønn, identitet, etnisitet eller tro. Vi mener at kjærligheten er grenseløs, uttalte markedssjef for 7-Eleven, Jan Yngve Holen da partnerskapet ble annonsert.

7-Elevens sponsorbidrag  går til kulturproduksjon, og det jobbes også med en rekke felles synlighetsprosjekter.

Amnesty International Norge

Amnesty Norge har stått fjellstøtt som partner av Oslo Pride i en årrekke. Amnesty er selvskreven deltager i paraden, i Pride Park og har siden 2012 vært sterkt engasjert i Oslo Prides politiske arrangement – Pride House.

Clarion Hotel Royal Christiania

Akkurat nå kan du booke overnatting til sommerens vakreste eventyr – Oslo Pride 2016 – til en ekstra bra pris.
Bo på Pride-hotellet Clarion Hotel Royal Christiania! Clarion Hotel er en av hovedsponsorene for Oslo Pride, og Clarion Hotel Royal Christiania er det offisielle festivalhotellet i 2016.

Gå til choice.no/oslopride og benytt bookingkoden «oslopride» for Oslo Pride-tilbud under hele festivalperioden tra 17. – 26. juni.

Alle festivalgjester kan benytte seg av et overnattingstilbud fra Clarion Hotel Royal Christiania, som ligger midt i Oslo sentrum, kun ett minutt fra Oslo S.

Det Spanske turistkontoret

Madrid er til neste år arrangør av World Pride 2017 som går av stabelen mellom den 23. juni og 2.juli. I den spanske hovedstaden kommer du til å finne de perfekte rammene for en uforglemmelig ferie; behagelig klima, fantastisk god & sunn mat, et bredt kulturelt tilbud og sist men ikke minst, åpne mennesker og stemningsfulle gater.

Oslo Prides raskeste samarbeidspartner!

Å arrangere Oslo Pride er en av de aller beste måtene å feire hovedstadens mangfold på. I 2016 skal Flytoget gjøre mer enn å hente og bringe deltakerne. Flytoget skal også bidra aktivt med rekruttering, og spesialkomponere musikkstykket ”Hjerterytmer” som en hyllest til kjærligheten mellom mennesker i alle former, farger og legninger.

Oslo Prides raskeste samarbeidspartner! Å arrangere Oslo Pride er en av de aller beste måtene å feire hovedstadens mangfold på. I år skal vi i Flytoget gjøre mer enn å hente og bringe deltakerne. Vi skal også bidra aktivt med rekruttering, og spesialkomponere musikkstykket ”Hjerterytmer” som en hyllest til kjærligheten mellom mennesker i alle former, farger og legninger.

Mynewsdesk

Mynewsdesk har vært partner av Oslo Pride siden 2013 og har siden da levert sitt produkt kostnadsfritt til festivalen, som drives og gjennomføres av frivillige.

Mynewsdesk – din alt-i-ett løsning for digital kommunikasjon.

Mynewsdesk tilbyr bedrifter og organisasjoner en moderne, digital PR-tjeneste. Gjennom Mynewsdesk kommer man i kontakt med interessenter som journalister og viktige opinionsledere. Med bare ett klikk kan kommunikatører gi interesserte medier, kunder og bloggere direkte tilgang til relevante pressemeldinger, høyoppløselige bilder, videoer og mer – i relevante kanaler, til rett tid, på deres egne premisser.

Kulturhistorisk museum

Kulturhistorisk museum er Oslo Pride partner. Som partner stiller Kulturhistorisk museum, blant annet, sine lokaler til rådighet for Oslo Pride og det politiske veksted Pride House.

Helsedirektoratet

Helsedirektoratet og tjenesten www.gratiskondomer.no har i mange år vært stolt partner av Oslo Pride. På www.gratiskondomer.no kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms.

www.gratiskondomer.no og Helsedirektoratet - stolt partner av Oslo Pride!

VisitOSLO

VisitOSLO og Oslo Pride har et strategisk partnerskap som handler om profilering av byen og festivalen overfor internasjonal presse og gjester.

X