Om oss

Oslo Pride er Norges største og viktigste feiring av skeiv kjærlighet og mangfold. Hundrevis av frivillige ildsjeler går sammen om å arrangere en ti-dagers festival hvor alle får være akkurat den man er.

Opplev samhold og solidaritet i praksis under Oslo Pride.  skal være fest og moro, og en markering av kjærlighet, frihet og livsglede, er det for mange også årets eneste pusterom hvor en er fri til å være seg selv, uten frykt for andres reaksjoner. Sammen skaper vi en trygg arena hvor alle uavhengig av seksualitet, identitet, livsstil og kjønnsuttrykk er velkommen til hundrevis av arrangementer innenfor kultur, politikk og folkefest i alle regnbuens farger.

Bli med! Gjør som 30.000 paradedeltakere og 70.000 gjester i Pride Park og på Pride House – delta, engasjer deg og bli med på feiringen. Oslo Pride ønsker alle velkommen, skeive som streite. Venner, familie og støttespillere.

Stå opp for kjærligheten. Stå opp for menneskerettigheter og frihet for alle!

– Under Oslo Pride feirer vi friheten vi har kjempet fram de siste 50 årene, sier Sikkeland (Foto: Petter Ruud-Johansen).

FRI Oslo og Akershus:
Oslo Pride arrangeres av hundrevis av frivillige i FRI Oslo og Akershus. FRI OA driver også en rekke aktivitetsgrupper og jobber hver dag hele året for deg og dine rettigheter.

– Oslo Pride og jobben som frivilligheten gjør er viktigere enn noen gang. Sammen skaper vi trygge møteplasser og et rom hvor alle kan være seg selv i ti dager i hovedstaden, sier leder av FRI Oslo og Akershus – arrangøren bak Oslo Pride, Hans Heen Sikkeland

Skeives rettigheter og kjønns- og seksualitetsmangfold kommer ikke av seg selv. Engasjer deg, delta og les mer om FRI Oslo og Akershus her.