Oslo Pride

14. juni – 23. juni 2019

Partnere

Hovedpartnere

OXLO

OXLO står for «Oslo Extra Large – en by for alle» og har siden 2001 symbolisert Oslo kommunes mangfolds- og integreringsarbeid. OXLO er forankret i verdidokumentet «Oslo – en by for alle».

Verdidokumentet sier blant annet at mangfold er en styrke og berikelse for byen, at alle byens innbyggere har lik verdi og de samme grunnleggende rettigheter, plikter og ansvar uavhengig av bakgrunn.

Oslo Kommune

Oslo bystyre har enstemmig vedtatt handlingsplanen «Stolte Oslo». I planen er målet at Oslo skal bli den beste byen i Norge og Europa for skeive – både for turister og alle som lever her. Oslo skal bli best på kjønnsmangfold. Best på mangfold. En plan som skal jobbe for alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet – uansett identitet.

Som et ledd i dette arbeidet er Oslo Kommune stolt partner med Oslo Pride!

Wella

Wella har gjennom flere år vært sponsor for Stockholm Pride og ønsker å utvide samarbeidet og støtte en sak de anser som svært viktig både for samfunnet, merkevaren og sine ansatte.

Nordic Choice Hotels

I Nordic Choice Hotels bryr vi oss om mangfold, og vi arbeider hardt for like rettigheter og muligheter. Derfor er det med stolthet og glede at vi er sponsor for Pride over hele Norden i år!

Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: «Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet».

TGI Fridays

TGI Fridays er offisiell hovedpartner til Oslo Pride Vi er stolt samarbeidspartner av Norges største skeive kulturarrangement, og gleder oss til å ta del i den fargerike feiringen av kjærlighet og mangfold!

Nøkkelen til TGI Fridays suksess har alltid vært et åpent og gjestfritt miljø, med god fredagsstemning alle dager i uka. Hos TGI Fridays er alle velkomne – både hva gjelder gjester og ansatte.

Vi er derfor glade for å kunne være en aktiv bidragsyter til Oslo Pride, og støtte festivalens viktige arbeid for friheten til å være akkurat den man er

Partnere

Acando

Acando er et brukerfokusert og teknologidrevet IT-konsulentselskap. Vi skaper ideer og løsninger, og mobiliserer organisasjoner til forandring.

For Acando er mangfoldet viktig. I en verden der vi opplever at enkelte krefter arbeider mot mangfoldet, ønsker vi å ta et tydelig standpunkt FOR mangfoldet.

Vi er derfor glade for at vi får muligheten til å støtte Oslo Pride!

EVO Elsykler

EVO Elsykler ønsker å redusere biltrafikken for at bymiljøet skal bli bedre. Slik kan livet bli triveligere for folk flest. Vi ønsker også at byen skal være fargerik og fylt med mennesker som føler seg frie og trygge. Derfor støtter vi kulturelle og sosiale arrangement som bidrar til dette. EVO Elsykler har elsykler for enhver lyst og last.

Radio 1

Januar 2018 ble Radio 1 lansert med Morgen på Radio 1” som sitt flaggskip. Med Niklas Baarli, Samantha Skogrand og Ken Wasenius i spissen er Radio1 en kanal med landets beste morgenshow, dagens største hits og den beste musikken fra 2000 tallet.

For noen uker siden ble Radio 1-programleder Niklas Baarli spurt om å være med i en debatt under regnbuedagene i Bergen. Det var med dette han innså at han aldri hadde gått i Pride, og fikk dermed ideen om å delta under årets Pride-parade i Oslo.

Dette annonserte han på lufta og inviterte så sjefen inn i studio. Her ba han pent om midler til å støtte denne viktige saken, noe han fikk. Og dermed er vi kjempestolt sponsor av Oslo Pride 2018! Vi gleder oss til å ta med våre lyttere, venner og familie på årets viktigste dag!