Oslo Pride

22. juni – 1. juli 2018

Partnere

Hovedpartnere

Clarion Hotel

Vi er overbevist om at det er ulikhetene og det unike hos hver gjest, besøkende og medarbeider som gjør våre hoteller til møteplasser som oser av «passion», personlighet og nysgjerrighet.

Stay with pride. Stay with Clarion.

TGI Fridays

TGI Fridays er stolt samarbeidspartner av Norges største skeive kulturarrangement, og gleder oss til å ta del i den fargerike feiringen av kjærlighet og mangfold. Festivalen går av stabelen 23. Juni – 2.juli 2017.

Fridays har en lang og inkluderende historie. Under oppstarten på New Yorks Upper East side i 1965, etablerte cocktailbaren seg raskt som en møteplass for unge, single voksne der også kvinner kunne føle det komfortabelt å gå ut i grupper for å møte likesinnede.

OXLO

OXLO står for «Oslo Extra Large – en by for alle» og har siden 2001 symbolisert Oslo kommunes mangfolds- og integreringsarbeid. OXLO er forankret i verdidokumentet «Oslo – en by for alle».

Verdidokumentet sier blant annet at mangfold er en styrke og berikelse for byen, at alle byens innbyggere har lik verdi og de samme grunnleggende rettigheter, plikter og ansvar uavhengig av bakgrunn.

Oslo Kommune

Oslo bystyre har enstemmig vedtatt handlingsplanen «Stolte Oslo». I planen er målet at Oslo skal bli den beste byen i Norge og Europa for skeive – både for turister og alle som lever her. Oslo skal bli best på kjønnsmangfold. Best på mangfold. En plan som skal jobbe for alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet – uansett identitet.

Som et ledd i dette arbeidet er Oslo Kommune stolt partner med Oslo Pride!

Partnere

Eldorado Bokhandel

Eldorado er Nordens største lokaleide og uavhengige bokhandel.
Vi har fire tusen kvadratmeter proppfull av bøker, kultur, opplevelser og musikk!
Våre holdninger og verdier er likhet, inkludering og å fremme mangfold.

Derfor er vi ekstra stolte av å arbeide tett med Oslo Pride, og for at vi får lov til å huse Norges største debattarena for skeiv kultur og politikk; Pride House!

Oslo Bysykkel

I anledning Oslo Pride kommer vi ut av skapet som Oslo Bisykkel. Vi vil støtte opp om retten til å være den man er, og derfor er vi med på å farge byen under Oslo Pride.

Vi har laget et Bisykkelabonnement (129,-) som er gyldig under hele festivalen og inntektene går uavkortet til Oslo Pride. Du kan lese mer på oslobisykkel.no

Bølgen & Moi

Bølgen & Moi har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede. Vi ønsker å gi våre gjester opplevelser inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst.

Hos oss får alle ansatte og gjester være akkurat den de er og gjerne litt mer, og vi er veldig stolte av å kunne si at vi støtter Oslo Pride!

Også i år tilbyr vi alle glade mennesker som kommer til Pride parken i spikersuppa mat av høy kvalitet.

Acando

Acando er et brukerfokusert og teknologidrevet IT-konsulentselskap. Vi skaper ideer og løsninger, og mobiliserer organisasjoner til forandring.

For Acando er mangfoldet viktig. I en verden der vi opplever at enkelte krefter arbeider mot mangfoldet, ønsker vi å ta et tydelig standpunkt FOR mangfoldet.

Vi er derfor glade for at vi får muligheten til å støtte Oslo Pride!

City Self-Storage Norge

City Self-Storage er Norges ledende minilageraktør, og vi synes derfor det er viktig å ta et tydelig standpunkt for mangfold og kjærlighet.

Akkurat som i våre lagerboder er et menneskes verdier skjult på innsiden, og kan ikke avgjøres basert på seksualitet, identitet eller kjønn. Ethvert menneske er like mye verdt, og nettopp derfor er det en glede for oss å kunne støtte Oslo Pride, og deres feiring av skeiv kjærlighet, mangfold og retten til å være seg selv!