Oslo Pride tar ny form i 2020
Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020

For pressen

Pressekontakter

Daglig leder Monica Aasen

E-post: [email protected]

Festivalsekretær Jenny Skavdal

E-post: [email protected]

Talsperson

Styreleder Fredrik Dreyer

E-post: [email protected]

Pressemeldinger

Trykk her for å se pressemeldingene til Oslo Pride.

Mediearkiv

Enten du er journalist, lærer, student eller lignende kan du bruke mediearkivet vårt til ikke-kommersiell redaksjonell bruk. Våre bilder er tilgjengelig gjennom en Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.Oslo Pride er ansvarlig for innholdet i mediearkivet. For å få tilgang, må du akseptere noen enkle vilkår.​

BRUKSVILKÅR FOR OSLO PRIDES BILDER

  • Innholdet i arkivet er Oslo Pride sin eiendom.
  • Oslo Pride og fotografen skal krediteres ved bruk av bildene (fotografens navn / Oslo Pride).
  • Oslo Prides bilder skal ikke brukes i kommersiell eller politisk sammenheng. Bilder skal heller ikke videreformidles til tredjepart eller lagres i egne databaser.
  • Bilder skal ikke manipuleres eller endres uten samtykke fra Oslo Pride.
  • Vær Varsom​-plakaten skal følges til enhver tid.

Oslo Prides bilder er opphavsrettslig beskyttet materiale.
Brudd på reglene om opphavsmannens rettigheter etter åndsverkloven kan gi grunnlag for erstatning og straffes med bøter eller fengsel.

Jeg godkjenner vilkårene og ønsker tilgang til mediearkivet.

Media / Presse akkreditering

All media / presse som skal delta på Oslo Pride 2019 inne på våre arenaer (Pride Park, Pride House og Pride Art), må registrere seg på forhånd. Uten dette, vil du ikke få tillatelse til å intervjue, ta bilder og/eller video inne på våre arenaer. Dette er for å ivareta sikkerheten til våre gjester, slik at vi har en oversikt over media / presse som befinner seg inne på arenaene. I det usannsynlige tilfellet at det oppstår negative hendelser mellom den med akkreditering og publikum, forbeholder Oslo Pride seg retten til å ta tilbake denne akkrediteringen og i ytterste konsekvens, bortvise personen(e). Personen(e) med akkrediteringen blir da informert.

Oslo Pride forbeholder seg retten til å nekte akkreditering til person(er) som representerer en organisasjon, firma eller lignende, som ikke respekterer festivalens verdier oppimot LHBTQ+.

Oslo Pride prioriterer presse, kommunikasjonspersonell tilknyttet standholdere i Pride Park og non-profit organisasjoner. Frilansfotografer/Frilansjournalister uten distribusjonsavtale vil IKKE få utstedt akkreditering.

Påmelding er nå stengt.

Laster...