Oslo Pride Logo
14. juni – 23. juni 2019

Pride Parade

Paraden er det store høydepunktet under Oslo Pride og er ett av de mest synlige arrangementene i Oslo i løpet av året. Bli med og vis frem mangfoldet!

pride parade illustrasjon

I 2018, etter ni dager med Pride og nesten 200 ulike arrangementer i hele Oslo, samlet paraden utrolige 45 000 deltakere og 250 000 tilskuere. I år er paraden på lørdag 22. juni. Den starter klokken 13.00 på Grønland i Oslo og avsluttes i Pride Park et par timer senere.

Paraden er solidaritet med alle de som ikke kan gå, en politisk markering av mangfoldet som Oslo Pride representerer, og en feiring. Den består av frivillige bidrag med musikk, kostymer, engasjement og kjærlighet. I paraden skal alle føle seg velkommen, trygge og som del av en familie som støtter hverandre.

Søknad om deltakelse i Oslo Pride paraden 2019

Ved påmelding MÅ man være kjent med og akseptere paradereglementet aksepteres.

For spørsmål kontakt paradeansvarlig, Gry Anh Holme på [email protected].

For bedrifter:

Oslo Pride er en ikke-kommersiell festival. Næringslivsaktørers deltagelse i paraden med banner og paradeflåte begrenses til partnere av festivalen. Dette gjelder også bedriftens ansatte om de ønsker å reklamere for arbeidsgiver i paraden. Det er mulig å støtte paraden med en symbolsk sum for å åpne for deltakelse på vegne av arbeidsgiver, men da uten flåte og banner.

Ønsker du at din bedrift skal delta i paraden ta kontakt med kommunikasjons- og markedssjef, Thomas André Syvertsen på [email protected].