Oslo Pride tar ny form i 2020
Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020

Pride Park

Kom og feir mangfold, samhold og kjærlighet med oss!

Se programmet for Pride Park her

Onsdag 19. juni 2019 sparker vi i gang Pride Park! Bli med på fire dager med god mat og drikke, kulturinnslag og konserter i Spikersuppa. I 2018 var over 76 000 mennesker samlet i Pride Park. Arrangementet er helt gratis og åpent for alle.

I Pride Park opplever du nasjonale og internasjonale artister, show i alle sjangre på tre forskjellige scener, noen av landets beste DJs i barene, en rekke forskjellige aktører på stand, masse kultur og et myldrende folkeliv. Alle skal føle seg hjemme – uansett legning, bakgrunn, kjønn eller identitet.

Hvor:
Spikersuppa, Oslo

Åpningstider:
Onsdag 19. juni: 15:00 – 24:00
Torsdag 20. juni: 15:00 – 24:00
Fredag 21. juni: 15:00 – 24:00
Lørdag 22.juni: 12:00 – 24:00

Aldersgrenser:
Ingen aldersgrense på dagtid.
18-årsgrense etter 20:00 i hele parken.
20-årsgrense i Pride Bar etter 18.00.

Universell utforming:
Vi arbeider for at hele festivalen skal være tilgjengelig for alle. Opplever du at tilgangen ikke er tilstrekkelig vil vi gjerne høre fra deg så vi kan bli bedre.

Barn
Barn og barnevogner er selvfølgelig velkommen og vi har masse program for barn på dagtid. Erfaringsmessig kan det bli veldig trangt i parken etter paraden på lørdag, og det kan bli vanskelig å bevege seg rundt med barnevogn. Bæretøy anbefales.

Dyr
Dyr er tillatt i Pride Park frem til klokken 21.00, og skal alltid holdes i bånd.

Vann
Det vil være flere vannstasjoner i Pride Park, og på Youngstorget er vann tilgjengelig i kaféen. Ta med vann til Paraden.

Foto og film
For at Oslo Pride skal kunne oppleves som en trygg arena for alle oppfordrer vi publikum til å vise varsomhet ved fotografering/film og deling på internett. Det må innhentes tillatelse fra personer som er avbildet før man deler det. Selv om folk er tilstede på våre arrangement betyr ikke at de er åpen om sin identitet.

Oslo Pride vil også ha egne fotografer i Pride Park, og det vil være tydelig hvem disse er.

Ikke tillatte gjenstander
Ingen skarpe gjenstander som kniver, nåler, eller andre slagvåpen.
Ingen medbrakt mat og drikke (f.eks barnemat, tåteflaske, ispinner er tillatt).
Ingen skateboard/sparkesykler/o.l.

Bekledning
Vi fører en liberal klespolitikk og ønsker at alle skal kunne få uttrykke seg på sin måte. Bar overkropp er derfor tillatt, uansett hvilket kjønn man identifiserer seg som.
Ingen uanstendig og krenkende oppførsel er tillatt – med eller uten skjorte på.

Mat og drikke
Det finnes mat og drikke å få kjøpt i Pride Park og på Youngstorget. Det er ikke tillatt med medbrakt, unntatt barnemat o.l. Drikkeflaske til vann er tillatt så lenge flasken er tom ved ankomst. Glassflasker er ikke tillatt.

For spørsmål og henvendelser til Pride Park kontakt festivalsekretær, Jenny Skavdal på [email protected]