Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020

Partnere

Eier og arrangør

Hovedpartnere

 • NORDEA

  NORDEA

  Nordea tror på likhet, mangfold og grunnleggende menneskerettigheter. Alle skal ha rett til å være den de er, og elske hvem de vil. Vi vil kjempe for like rettigheter for alle, respekt for alle, og at man skal kunne stå for det man tror på.

 • Nordic Choice Hotels

  Nordic Choice Hotels

  Mangfold er grunnmuren i Nordic Choice Hotels, og vi arbeider hardt for like rettigheter og muligheter for alle. Vi er stolte og glade for å være sponsor for Pride over hele Norden i år!

  Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Partnere

 • Evry

  Evry

  Hos oss skal du få være den du er. Du skal møtes med respekt og få muligheter uavhengig av legning, kjønn, alder eller bakgrunn. Dette løftet markerer vi ved å inngå partnerskap med Oslo Pride.

 • Helseutvalget

  Helseutvalget

  Helseutvalget er en stiftelse som jobber for bedre seksuell helse - uansett hvem du er og hvem du elsker.

 • Oslo kommune

  Oslo kommune

  Oslo bystyre har enstemmig vedtatt handlingsplanen «Stolte Oslo». I planen er målet at Oslo skal bli den beste byen i Norge og Europa for skeive – både for turister og alle som lever her. Oslo skal bli best på kjønnsmangfold. Best på mangfold. En plan som skal jobbe for alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet – uansett identitet.

  Som et ledd i dette arbeidet er Oslo kommune stolt partner med Oslo Pride.

 • Skittles

  Skittles

  Skittles – and its iconic rainbow – stands for happiness, fun, and inclusion. This year, we have given up our Skittles rainbow, with limited edition Skittles White, to make sure the spotlight stays focused on the one rainbow that really matters during Pride. Mars is working to create an environment where we can be ourselves, grow and thrive with pride. To show support for the Oslo community, we are a proud sponsor of Oslo Pride.

 • Mobile

  Mobile

  Fellesskap er en av Mobile’s kjerneverdier. Det er helt naturlig for oss å støtte Pride slik at vi sammen kan vise at fellesskap er viktig.

 • KAJSAS

  KAJSAS

  KAJSAS er en leverandør av frodige matopplevelser som med stolthet samarbeider med mangfoldige PRIDE. Vi roper høyt hurra for ekte glede og grenseløs kjærlighet. Vi elsker fargerike løsninger og alt det PRIDE står for av toleranse, inkludering, trygghet og åpenhet. Unikt for KAJSAS smakfulle mat er at den danderes på vakre keramikkfat og at det pyntes med blomster i alle regnbuens farger. Vår kjærlighet til mat er ekte og den ønsker vi å dele med dere.

  La deg inspirere på via vår Instagram @kajsas.no.

Støttepartnere

 • Acando

  Acando

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap.

  Mangfold og likeverd er viktig for oss og vi ønsker at alle skal behandles med respekt og ha like rettigheter uavhengig av alder, kjønn, kultur, etnisitet eller seksuell legning.

 • RFSU

  RFSU

  FIGHTING FOR BODY RIGHTS SINCE 1933
  RFSU er en partipolitisk og religiøst uavhengig ideell organisasjon, som jobber for å spre ett fordomsfritt, tolerant og åpent syn innen sex- og samlivsspørsmål. Vi tar utgangspunkt i alles frihet til å være den man vil, å velge å leve som man vil og å nyte som man vil.