Oslo Pride LogoOslo Pride Logo
19. juni – 28. juni 2020

Partnere

Eier og arrangør

Hovedpartnere

 • NORDEA

  NORDEA

  Nordea tror på likhet, mangfold og grunnleggende menneskerettigheter. Alle skal ha rett til å være den de er, og elske hvem de vil. Vi vil kjempe for like rettigheter for alle, respekt for alle, og at man skal kunne stå for det man tror på.

 • Nordic Choice Hotels

  Nordic Choice Hotels

  Mangfold er grunnmuren i Nordic Choice Hotels, og vi arbeider hardt for like rettigheter og muligheter for alle. Vi er stolte og glade for å være sponsor for Pride over hele Norden i år!

  Petter A. Stordalen om Nordic Choice Hotels og Pride: "Toleranse skaper trygghet, og trygghet gir åpenhet"

Partnere

 • Helseutvalget

  Helseutvalget

  Helseutvalget er en stiftelse som jobber for bedre seksuell helse - uansett hvem du er og hvem du elsker.

 • Oslo kommune

  Oslo kommune

  Oslo bystyre har enstemmig vedtatt handlingsplanen «Stolte Oslo». I planen er målet at Oslo skal bli den beste byen i Norge og Europa for skeive – både for turister og alle som lever her. Oslo skal bli best på kjønnsmangfold. Best på mangfold. En plan som skal jobbe for alle som bryter med normer for kjønn og seksualitet – uansett identitet.

  Som et ledd i dette arbeidet er Oslo kommune stolt partner med Oslo Pride.

 • Mobile

  Mobile

  Fellesskap er en av Mobile’s kjerneverdier. Det er helt naturlig for oss å støtte Pride slik at vi sammen kan vise at fellesskap er viktig.

Støttepartnere

 • Acando

  Acando

  Acando er et moderne teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlig og privat sektor. Nylig ble vi en del av CGI, verdens femte største IT-konsulentselskap.

  Mangfold og likeverd er viktig for oss og vi ønsker at alle skal behandles med respekt og ha like rettigheter uavhengig av alder, kjønn, kultur, etnisitet eller seksuell legning.

 • RFSU

  RFSU

  FIGHTING FOR BODY RIGHTS SINCE 1933
  RFSU er en partipolitisk og religiøst uavhengig ideell organisasjon, som jobber for å spre ett fordomsfritt, tolerant og åpent syn innen sex- og samlivsspørsmål. Vi tar utgangspunkt i alles frihet til å være den man vil, å velge å leve som man vil og å nyte som man vil.